banner-giveaway-by-azzahsaid



Klik banner di bawah untuk join.



Ni nama dia,banner gif sempoi habis,ada awan gerak-gerak gitu..


Ada siapa nak tak?Kalau nak ikut simple rules ni:

1-FOLLOW blog ini

2-LIKE fanpage

3-buat entry dan letak banner kat atas.
4-dalam entry,bagitau nak letak nama apa dan tulisan warna:
NAMA: SuperBlogger
WARNA: Merah
tengok contoh banner tu ye.
5-letak link entry kat kotak komen entry ni sahaja.
Tarikh tutup 31hb Januari 2013.
Hadiah untuk 30 yang terawal..yahoooo..
tapi kalau lebih penyertaan,yang lebih tu azzah akan nilai melalui entry menarik.Yang pasti 30 terawal akan dapat hadiah..apa lagi cepat la buat entry.
Share on Google Plus

About Mdzul Sidek

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.