banner-giveaway-by-azzahsaid



Klik banner di bawah untuk join.



Ni nama dia,banner gif sempoi habis,ada awan gerak-gerak gitu..


Ada siapa nak tak?Kalau nak ikut simple rules ni:

1-FOLLOW blog ini

2-LIKE fanpage

3-buat entry dan letak banner kat atas.
4-dalam entry,bagitau nak letak nama apa dan tulisan warna:
NAMA: SuperBlogger
WARNA: Merah
tengok contoh banner tu ye.
5-letak link entry kat kotak komen entry ni sahaja.
Tarikh tutup 31hb Januari 2013.
Hadiah untuk 30 yang terawal..yahoooo..
tapi kalau lebih penyertaan,yang lebih tu azzah akan nilai melalui entry menarik.Yang pasti 30 terawal akan dapat hadiah..apa lagi cepat la buat entry.
Share on Google Plus

About Mdzul Sidek

Dilahirkan pada tahun 80 dan membesar pada era 90'an di Kuantan, Pahang. Masih menetap di Kuantan dengan pasangan hidup dan bersama dua cahayamata yang comel. Tidak mengimpikan apa-apa dalam berblog, sekadar berkongsi apa yang dirasakan menarik dan berguna, serta memanfaatkan ilmu yang ada hasil dari pengorbanan emak dan ayah. Selain cuba menyebarkan ilmu dan pegetahuan yang bermanfaat, moga menjadi bekal yang baik di sana nanti dan turut memanfaatkan pemegang saham utama diri ini...arwah emak dan ayah.